Mijn naam is Petra Driessen-Crienen, trainster in Neurofeedback. Mijn praktijk Stillen Wateren ligt in het dorpje Baarlo. In dit dorp ben ik opgegroeid en woon ik met mijn man. Samen hebben we een dochter en twee zonen.Mijn werkzaam leven ben ik begonnen bij mijn ouders in de tuinbouwkas tussen de sla, tomaten en slangkomkommers. Nadat ik naar de LHNO en de INAS ben gegaan, ging ik aan de slag als gezinsverzorgster. Na de geboorte van onze dochter heb ik mij op het gezinsleven gericht. Korte tijd daarna heeft mijn man een bedrijfsongeval gehad en ben ik de opleiding tot Activiteitenbegeleiding begonnen waarmee mijn ‘kleine meisjes droom’ uit kwam. In deze rumoerige tijd is ons gezin ook uitgebreid: onze eerste zoon werd geboren. Om voor inkomsten te zorgen, ben ik met veel plezier als activiteitenbegeleidster aan de slag gegaan bij Onder de Wieën en bij Savelberg. Enkele jaren later is onze tweede zoon geboren en was ons gezin van vijf compleet. Vanwege lichamelijke klachten ben ik bij Savelberg gestopt met werken en heb ik me vier jaar volledig gericht op herstel. Hierna ben ik weer gaan werken in de tuinbouw, dit keer tussen de radijzen. Met collega’s was het altijd gezellig in de kas, maar kon ik ook thuis zijn als de kinderen ziek waren of vrij hadden.
Enkele jaren later is Mieke Venner op mijn pad gekomen. Zij runt een zorgboerderij en kon mij heel veel vertellen over de positieve effecten van Neurofeedback. Nog nooit had ik van Neurofeedback gehoord, dus ben ik mij hierover gaan inlezen. De resultaten waren verbluffend op zoveel verschillende gebieden: voor mensen met stressklachten, verschillende aandoeningen en ook zwaardere problematiek. Meteen werd ik ontzettend enthousiast en dit is altijd gebleven. Sinds 2006 ben ik dan ook gecertificeerd trainster van Neurofeedback en heb ik mijn eigen praktijk opgezet. Hiermee kon ik niet alleen klachten en problemen bestrijden bij mensen die ik lief heb, maar kan ik anderen ook helpen.

Omdat ik het beste uit mijzelf wilde halen én mijn cliënten de beste zorg aan wil bieden, ben ik verschillende aanvullende opleidingen en cursussen gaan volgen. Hierdoor worden de consulten geheel of gedeeltelijk vergoedt door de zorgverzekeraar.

Wilt u meer weten over wat ik voor u kan betekenen? Neem dan even contact op. Meer informatie kunt u ook vinden bij de andere kopjes.

Petra