Beste bezoeker,

Fijn dat u de site bezoekt van mijn praktijk ‘Stillen Wateren’. Hier kunt u alle informatie vinden rondom de aangeboden therapieën, tarieven en resultaten via de kopjes in het menu. In de praktijk wordt gericht op advies, coaching en training in communicatie en ontwikkeling van kinderen, jongeren en volwassenen. Neem gerust contact op als u meer zou willen weten. Deze informatie vindt u bij ‘Contact en locatie’.

Mijn naam is Petra Driessen en ik ben trainster in Neurofeedback. Ik ben gecertificeerd door Aine in Best voor het systeem NeurOptimal®. Mijn doel is om mijn cliënten de beste persoonlijke aanpak te geven. Hiervoor heb ik meerdere extra opleidingen gevolgd. Naast trainster in Neurofeedback, ben ik ook therapeut in ‘Ik Leer Anders’, Voetreflex, psychosociale zorg en E.E.N. therapie. De zorgverzekering vergoedt consulten van Neurofeedback als ‘Behandeling overige Psychosociale Therapie’.

Inmiddels heb ik al de nodige jaren ervaring als trainster in Neurofeedback, mijn praktijk bestaat al sinds 2007. Deze opgedane ervaringen combineer ik met de kennis van mijn opleidingen en het luisteren naar mijn cliënten. Op deze manier kan ik de juiste zorg op maat geven en u het beste helpen.